Andre produkter

Vi tilbyr flere produkter og tjenester innen lafting.Ta en titt på listen under. Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det.

Garasje

Garasjer kan tilpasses etter de fleste ønsker

Om man ønsker flere/færre parkeringsplasser, mer/mindre oppbevaring. Garasjene bygges ofte i stavlaft og med laftet raust.

Låve, stall og stabbur

Våre dyktige håndverkere skaper solide og autentiske bygg som passer perfekt inn i den landlige atmosfæren. Ta kontakt med oss for å realisere dine drømmer om tradisjonelle byggverk.

Anneks

Et anneks kan brukes til så mangt. Som et anneks med ekstra soverom. Som et anneks med soverom og bod. Som bare bod og kanskje er lite verksted/hobbyrom. Som badstue. Som en liten ekstra stue. Et anneks er altså et lite isolert bygg som kan altså innredes etter ønsket bruk.

Gapahuk

En gapahuk kan være utformet på mange måter. Her er et par eksempler av gapahuker vi har bygd. 

Rasteplass

Vi kombinerer tradisjonelt håndverk med funksjonalitet for å skape innbydende og varige områder for avslapning. Enten det er langs turstier, i parker eller ved vannkanten, kan du stole på Nore Laft for å skape en unik rasteplass som harmonerer med naturen. 

Lekeapparater

Vi har laget flere typer legeapparater. Lekeapparatene kan tilpasses etter ønske om utforming og størrelse. Vi er også åpne for ønsker og  ideer til nye typer lekeapparater

Møbler og interiør

Nore Laft har også lagd blant annet benker og bord, kjøkkenskap og hyller. Vi har en egen møbelsnekker som jobber hos oss og kan lage det meste av møbler og interiør.

Nedenfor er noe av det vi har lagd av bord, skap, hyller, senger, benker, krakker, kjøkken – og baderomsinnredning.

Spesielle konstruksjoner

 

Vi kan lafte helt spesielle konstruksjoner, og vi ønsker å bringe dine unike ideer til liv. Hvis du drømmer om en skreddersydd og helt spesiell bygning eller en annen konstruksjon, står vi klare til å samarbeide med deg. Ta kontakt med oss for å utforske mulighetene.

Møretyri tømmerolje

Vi er forhandler av Møretyri produkter, deriblant tømmerolje, som vi anbefaler brukt på våre nybygg. Den er satt sammen av ren tretjære, linolje og terpentin.

Tømmer er et levende produkt. Etter 40 års erfaring ser vi at tømmer må ha en overflatebehandling som puster. Unngå derfor behandlinger som gir en blank og tett overflate.

Skillfellkledning og svalganger

 

Svalgangene på våre hyttemodeller blir kledd med en kraftig spetapanel som vi produserer selv. Dette er en panel som har forskjellige rot- og toppmål, og kan brukes både innvendig og utvendig. Ta kontakt med oss for å utforske mulighetene.

Labankdører med smijernsbeslag

Ønsker du noen spesielle dører lager vi labankdører med smijern som harmonerer fint til tømmerveggene.